150 γρ. μαρμελάδα evlogia φράουλα με άρωμα μπισκότο
150 γρ. μαρμελάδα evlogia ροδάκινο
150 γρ. μαρμελάδα evlogia κεράσι
Παρασκευή:
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη μαρμελάδα, και χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί μία λεία και εύπλαστη ζύμη. Η ζύμη πρέπει να χτυπηθεί στην αρχή σε μικρή ταχύτητα και έπειτα σε μεγάλη ταχύτητα, ώσπου να αφρατέψει.
Εάν το επιθυμούμε, τυλίγουμε τη ζύμη σε διάφανη μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Κρατάμε το 1/3 της ζύμης και την υπόλοιπη την απλώνουμε σε βουτυρωμένη ταρτιέρα, καλύπτοντας και τα τοιχώματα.
Πάνω από τη ζύμη βάζουμε τη μαρμελάδα και με το υπόλοιπο της ζύμης φτιάχνουμε λωρίδες για τη διακόσμηση της πάστα φλώρα.
Ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά, ώσπου να ψηθεί η ζύμη.
Κύλιση στην κορυφή
Συνεχίζοντας την περιήγηση σας, αποδέχεστε την χρήση cookies.ΟΚΌροι Χρήσης