Υλικά για 6 άτομα
400 γρ μαρμελάδα φράουλα
Για την κρέμα
850 γρ ανθότυρο
300 γρ κρέμα γάλακτος
100 γρ γιαούρτι
350 γρ μέλι
3 φύλλα ζελατίνης
1 κτγ κανέλλα
Για την τραγανή βάση
600 γρ παξιμάδι
150 γρ μαύρη ζάχαρη ακατέργαστη
150 γρ λυωμένο βούτυρο
Διαδικασία
Μαλακώνουμε τις ζελατίνες σε νερό. Βάζουμε τα υλικά της κρέμας, εκτός από το γιαούρτι στον κάδο ενος μπλέντερ και χτυπάμε. Έπειτα ζεσταίνουμε ελαφρά ελάχιστο νερό και λυώνουμε τις ζελατίνες. Τις ρίχνουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι. Σπάμε τα παξιμάδια να γίνουν φρυγανία και τα ανακατεύουμε κε το βουτυρο και την ζάχαρη. Στρώνουμε σε μια στρογγυλή βάση και πατάμε καλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 140 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά. Αφηνουμε να κρυώσει και στρώνουμε την κρέμα απο πάνω. Αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες και τέλος γαρνίρουμε στην κορυφή με την μαρμελάδα φράουλα.