Βιωματικό διήμερο στο Αγρόκτημα Πινακάδες

Μαρμελάδες evlogia: Βιωματικό διήμερο στο Αγρόκτημα Πινακάδες

Αγρόκτημα Πινακάδες, 7 Νοεμβρίου 2021 – «evlogia είναι να μπορείς να βρεθείς σε έναν τόπο αυθεντικά μαγικό, στην καρδιά της ομορφότερης χώρας, σε ένα αγρόκτημα όνειρο και να απολαύσεις ότι απλόχερα σου προσφέρει η φύση» . Με αυτήν την αρχή και φιλοσοφία, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το exclusive event της evlogia…Αληθινή Γεύση Ελλάδας στο οποίο συμμετείχαν 20 προσκεκλημένοι της εταιρείας και της brand ambassador Μάντη Περσάκη , το διήμερο 6-7 Νοεμβρίου.

Το Αγρόκτημα Πινακάδες βρίσκεται στο χωριό Τρίκορφο Ναυπακτίας και εκτείνεται σε έκταση 84 στρεμμάτων, δίπλα στον Ποταμό Εύηνο μέσα σε μια σπάνια φυσική ομορφιά. Εκεί, παράγουμε τα προϊόντα µας σε µια σύγχρονη, αλλά ενσωματωμένη στο φυσικό περιβάλλον μονάδα παραγωγής. Φτιάχνουμε ξεχωριστές μαρμελάδες που συνιστούν µια πανδαισία γεύσεων αρωμάτων και χρωμάτων.

Το διήμερο οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πλήρες πρόγραμμα βιωματικών δραστηριοτήτων άσκησης και διατροφής. Η διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν στελέχη επιχειρήσεων αλλά και άνθρωποι της επικαιρότητας, προώθησε το «ευ ζην» ενισχύοντας παράλληλα το μήνυμα της ποιοτικής διατροφής μέσω της άσκησης και κατανάλωσης προϊόντων χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Ο υπέροχος καιρός ήταν σύμμαχος καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, με ιδανικές θερμοκρασίες για τους συμμετέχοντες. Η ευφορία και η καλή διάθεση ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα ενώ, οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν την εμπειρία τους με πλήθος αναρτήσεων στα προσωπικά τους κοινωνικά δίκτυα.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου υποδεχτήκαμε τους καλεσμένους μας στον χώρο του αγροκτήματος. Ύστερα από μια μικρή ξενάγηση είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως ποδηλασία και πεζοπορία στις όχθες του Εύηνου Ποταμού με την καθοδήγηση των έμπειρων τοπικών οδηγών που συνεργάζονται με το Αγρόκτημα. Το βράδυ του Σαββάτου, μεταφερθήκαμε στο γραφικό χωριό Τρίκορφο όπου και απολαύσαμε τοπικές γεύσεις με συνοδεία μαρμελάδων evlogia.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου οι δράσεις συνεχίστηκαν στον υπαίθριο χώρο του εργαστηρίου παραγωγής της μαρμελάδας evlogia. Οι καλεσμένοι μέσα από μια βιωματική παρουσίαση και ανοιχτή συζήτηση γνώρισαν τις βασικές αρχές της evlogia- χειροποίητες μαρμελάδες, από ολόκληρα φρούτα κοµµένα στο χέρι, χωρίς όμως ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά, χωρίς συντηρητικά χωρίς πηκτίνες.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα άλογα του αγροκτήματος, να φωτογραφηθούν μαζί τους αλλά και να ακολουθήσουν τις διαδρομές τους υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου εκπαιδευτή.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε από την Μάντη Περσάκη ένα ξεχωριστό μάθημα pilates με θέα το ορεινό τοπίο και συντροφιά την φυσική ηρεμία. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αφυπνίσουν το σώμα τους και να αναζωογονήσουν το πνεύμα τους.

Τέλος, το διήμερο έκλεισε με γαστρονομικές απολαύσεις της περιοχής μαγειρεμένες με μαρμελάδες evlogia.

Scroll to Top