Μαρμελάδες evlogia: Έμπρακτη υποστήριξη στο Σωματείο “Patras for all animals”

Η αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους  μαρμελάδα evlogia την Κυριακή 17/04/2022 παρευρέθηκε στο Φιλοζωικό Bazaar του σωματείου “Patras for all animals” σε μία ξεχωριστή γιορτή προσφοράς αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας!

Το  σωματείο “Patras for all animals” είναι μια φιλοζωική οργάνωση που με έδρα της την Πάτρα ευαισθητοποιείται, δρα  και προσφέρει βοήθεια σε ζωάκια που βρίσκονται σε ανάγκη σε όλη την περιφέρεια Αχαΐας.

Η φιλοζωική ημερίδα της Κυριακής  διεξήχθη  στην περιοχή του Ελαιώνα, Ρίου και προσέλκυσε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών που είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν με τα μέλη του Σωματείου, να ενημερωθούν για τις δράσεις του αλλά και να γευτούν τοπικές γεύσεις όπως τις χειροποίητες  μαρμελάδες evlogia  χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών.

Οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν  να τις δοκιμάσουν  αλλά και να τις αγοράσουν απευθείας από τα δύο εκθεσιακά σημεία διάθεσης  evlogia που είχαν στηθεί στο χώρο της διοργάνωσης με  σκοπό να υποστηρίξουν την ημερίδα.

Η evlogia όπως και όλοι οι συμμετέχοντες, κατάφεραν να σταθούν έμπρακτα δίπλα στους σκοπούς του σωματείου, αφού όλα τα έσοδα του Φιλοζωικού Bazaar  διατέθηκαν σε τροφές, κτηνιατρικά φάρμακα, στειρώσεις και στην φροντίδα των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας! Αυτή η Κυριακή κατάφερε να αποτελέσει ένδειξη αγάπης και αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τα ζωάκια σε ανάγκη!

Scroll to Top